Pressinformation:
Örnflöjten

Vargtrilogin del 3

Elvira Birgitta Holm

Utkommer 2018-08-01

Spännande romanläsning om svensk historia!

Örnflöjten är den efterlängtade tredje delen i Elvira Birgitta Holms Vargtrilogi som inleddes med Augustnominerade Månskensvargen, följd av Ormringen. Böckerna är en djupdykning i medeltiden, skrivna med ett flygande vackert språk och stor sakkunskap.

I Örnflöjten möter vi på nytt Ylva, Mikael och sonen Ulv, liksom Mikaels förbjudna kärlek Anselm. Ödet tvingar isär dem och på skilda håll upplever de både kärlek och dramatik innan de slutligen återses mitt under Valdemar Atterdags blodiga erövring av Gotland 1361. Vågar de drömma om fred och lycka?

Elvira Birgitta Holm har skrivit ett femtontal böcker, däribland uppskattade Falkens döttrar, del 8 i romanserien Släkten.

TitelÖrnflöjten: Vargtrilogin del 3
FörfattareElvira Birgitta Holm
Ämne,
ISBN9789175456812
Sidantal450
Utkommer 1 augusti 2018
Pris199 kr

Om författaren

Elvira Birgitta Holm

Elvira Birgitta Holm

Elvira Birgitta Holm är journalist och författare. 2018 är hon aktuell med den historiska romanen Örnflöjten, som är den tredje delen i den uppskattade Vargtrilogin. Del 1 i serien, Månskensvargen, blev Augustprisnominerad. Elvira Birgitta Holm har tidigare skrivit 14 böcker, bland annat storsäljaren Förbjudet (1974) tillsammans med Hans-Erik Hellberg. Den följdes upp av Tillåtet som utkom  Läs mer »

Örnflöjten

Första recensionsdatum: 18 augusti 2018

Beställ recensionsexemplar
  • CAPTCHA-bild