KatarinaDanielsson

Katarina Danielsson

Katarina Danielsson är skribent på Mustang media. Hon är aktuell som författare till boken Svenska prylar (2015). Tidigare har hon skrivit de uppskattade böckerna Svenska klassiker (2014) och Kungliga bröllop (2015) för Historiska Medias räkning.

Hon är tidigare mångårig redaktör för Femina och har även gett ut två skönlitterära romaner för Wahlström & Widstrand, Livet vinkar (som en Kurt) och En himmel för Elliott. 

 

  • KatarinaDanielsson

Böcker

KungligaBrollop

Kungliga bröllop

1905-2015

Katarina Danielsson

Vacker fotobok om kunglig bröllopsyra! I den vackra fotoboken Kungliga bröllop får vi möta ätten Bernadottes mest romantiska stunder. Hur  Läs mer »

SchwedischeKlassikerCover

Schwedische Klassiker

Kleine Geschichten von Grossen Erfolgen

Katarina Danielsson

Möt våra mest folkkära produkter och historien bakom dem! Den bildrika och nostalgifyllda succéboken Svenska klassiker har tidigare släppts i en engelsk  Läs mer »

SvenskaKlassiker

Svenska klassiker

Små historier om stora framgångar

Katarina Danielsson

Små historier om stora framgångar! »Det är en fröjd att bläddra i den här välkomponerade boken … suveränt bildmaterial och  Läs mer »

SvenskaPrylar

Svenska prylar

Känn dig som hemma!

Katarina Danielsson

Den perfekta presentboken! Vi lever i ett prylsamhälle. Vi älskar fina, väldesignade och praktiska saker. Saker som underlättar vardagen, som  Läs mer »

SvenskaStjarnor

Svenska stjärnor

Från filmens och scenens värld

Katarina Danielsson

En stjärnspäckad, bildrik och bläddervänlig bok om folkkära profiler! Svenska stjärnor tar oss med till några av 1900-talets mest älskade  Läs mer »

SwedishClassics

Swedish Classics

25 stories of success

Katarina Danielsson

Succéboken om svenska klassiker  – nu i engelsk utgåva! I Swedish Classics möter vi några av våra mest folkkära produkter och historien bakom  Läs mer »