© Sven Persson / swelo.se

Martin Borg

Martin Borg är skribent och fotograf med främst populärhistoria som specialområde. Han har under flera år särskilt fördjupat sig i svensk kriminalhistoria och de ofta fascinerande livsöden och perspektiv på samhället som dessa brott berättar om. Han delar sin tid mellan skrivande, fotograferande och bokformgivning och har tidigare gett ut flera stora fotoböcker om bland annat Öland och Skåne. Martin Borg är också en del av kommunikationsbyrån Mustang Media som bland annat producerar populärhistoriska böcker inom flera ämnesområden och förvaltar ett omfattande historiskt bildarkiv.

Fotograf författarporträtt: Sven Persson / Swelo

  • © Sven Persson / swelo.se

Böcker

O_Borg_Brotten som skakade Sverige.indd

Brotten som skakade Sverige

Martin Borg

»Det är välskrivet med ett driv som delvis återskapar den inneboende spänning som är förknippad med spektakulära brottsskeenden. Brotten som skakade  Läs mer »

9789175455440

Brotten som skakade Sverige, e-bok

Martin Borg

»Det är välskrivet med ett driv som delvis återskapar den inneboende spänning som är förknippad med spektakulära brottsskeenden. Brotten som skakade Sverige  Läs mer »

O_Borg_Brotten som skakade Sverige_utf.indd

Brotten som skakade Sverige, pocket

Martin Borg

»Det är välskrivet med ett driv som delvis återskapar den inneboende spänning som är förknippad med spektakulära brottsskeenden. Brotten som skakade  Läs mer »