19 Sep

KulTura: Litterär kryssning med romanserien Släkten

Den historiska romanserien Släkten fyller 10 år och firar med en litteraturkryssning!

Historiska Media har under 10 års tid gett ut den populära romanserien Släkten. Genom spänning och dramatik skildras kvinnors roll i historien, från vikingatid och framåt. De olika delarna har skrivits i stafett av tio olika författare. 

2018 fyller serien 10 år och vi firar detta med en litteraturkryssning. Möt några av författarna i serien: Karin Wahlberg, Agneta Arnesson Westerdahl, Maria Gustavsdotter, Ewa Klingberg och Elisabeth Östnäs. Under kvällen kommer de att prata om sina böcker och berätta om hur de skildrar svensk historia utifrån ett kvinnligt perspektiv.

En lättare måltid och dryck ingår i priset. Kvällen avslutas med bokförsäljning och signering.

Var? KulTura, kryssning mellan Helsingborg och Helsingör
När? Onsdag 19 september, preliminär tid kl 17.30-21.00
Hur? Evenemanget sker i samarbete med 1,6 miljonerklubben. Kontakta förlaget för mer information. 

Släkten_FB_coverphoto

 

Kalenderdatum: 19 sep 2018, 17:30