15 Sep

Bokprat: Maria Gustavsdotter berättar om sina historiska romaner på Åstols bibliotek

Maria Gustavsdotter har gjort succé som författare av historiska romaner. Nu är hon aktuell med Ylvas bok, som är den efterlängtade fjärde delen i hennes historiska romanserie Prästdöttrarna. Hör henne berätta om sina böcker och de historiska händelser som berättelserna bygger på! 

Maria Gustavsdotter har gjort succé med sina historiska romaner, inte minst serien Prästdöttrarna där vi får möta Ulrika, Katarina, Ebba och Ylva på 1600-talet. Dessutom har Maria medverkat i Historiska Medias populära bokserie Släkten, med boken Helenas hämnd. 2017 gav Historiska Media ut hennes hyllade roman Den gyllene hårnålen, som är inspirerad av prinsessan Cecilia Vasas spännande levnadsöde.

Var? Åstols bibliotek
När? Lördag 15 september kl 10:00
Hur? Fri entré, alla är välkomna.

YlvasBokCover.inddMariaGustavsdotter

Kalenderdatum: 15 sep 2018, 10:00