3 Okt

Bokrelease: Vi firar Frida Skybäcks nya historiska roman

Midnattssol är den tredje fristående delen i Frida Skybäcks uppskattade romanserie Systrarna Stiernfors, som med kärlek och dramatik levandegör historiens kvinnor. I boken får vi följa de tre systrarna Cecilia, Amelie och Elisabeth och deras tillvaro i 1800-talets Skåne. Välkommen till bokreleasen som äger rum på Akademibokhandeln Gleerups i Lund!

Evenemanget inleds med mingel med dryck och tilltugg. Därefter berättar författaren Frida Skybäck om sina böcker och sitt skrivande, och den verkliga historia som berättelserna bygger på. Kvällen avslutas med bokförsäljning och signering.

Var? Akademibokhandeln Gleerups, Stortorget, Lund
När? Onsdag 3 oktober kl 18.00
Hur? Fri entré, alla är välkomna!

Läs mer om Midnattssol och de övriga två böckerna i romanserien Systrarna Stiernfors här!

HistoriskaMedia FridaPlasenciaSkybäck 180516

Midnattssol

Kalenderdatum: 3 okt 2018, 18:00